hirdetés
hirdetés

Mimóza – új alkalmazások

2002-03-13
A Mimóza Kommunikációs Kft. az idei CeBIT-en mutatta be két új alkalmazását, a Shaker prezentációkészítő szoftvert és a Coedu Tudáshálót.
A Flash alapú Shaker egyedileg tervezett vállalati sablonokat tartalmaz, hogy megkönnyítse az egyéni arculat felismerését, és megkülönböztető megjelenést biztosítson. Így az egyes cégek minden képviselője egységes sablonra építheti prezentációját.

A sablonok online elérhetőek, és a prezentációk is elkészíthetőek az interneten. A Shaker tehát bárhonnan hozzáférhető, bármilyen platformon használható, csak egy számítógép és internet-kapcsolat kell hozzá. A prezentációk megosztásával különböző felhasználók, különböző helyszínekről bővíthetik tartalmilag ugyanazt az anyagot.

A Coedu oktatási anyagok, valamint a szakértelem átadására és tárolására kifejlesztett online alkalmazás. Működése során a valóságos oktatási folyamatot szimulálja, azaz többoldalú kommunikációt biztosít a tanár, a tanuló és a tananyagok között.

A Coedu változatos kurzusaival és könnyen kezelhető felületével költséghatékony vállalati oktatást biztosít. A Mimóza első alkalommal szerepel a CeBIT kiállítói között, termékeiket a Szoftver és Internet szekcióban mutatják be.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés