hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mimóza – új alkalmazások

A Mimóza Kommunikációs Kft. az idei CeBIT-en mutatta be két új alkalmazását, a Shaker prezentációkészítő szoftvert és a Coedu Tudáshálót.
hirdetés
A Flash alapú Shaker egyedileg tervezett vállalati sablonokat tartalmaz, hogy megkönnyítse az egyéni arculat felismerését, és megkülönböztető megjelenést biztosítson. Így az egyes cégek minden képviselője egységes sablonra építheti prezentációját.

A sablonok online elérhetőek, és a prezentációk is elkészíthetőek az interneten. A Shaker tehát bárhonnan hozzáférhető, bármilyen platformon használható, csak egy számítógép és internet-kapcsolat kell hozzá. A prezentációk megosztásával különböző felhasználók, különböző helyszínekről bővíthetik tartalmilag ugyanazt az anyagot.

A Coedu oktatási anyagok, valamint a szakértelem átadására és tárolására kifejlesztett online alkalmazás. Működése során a valóságos oktatási folyamatot szimulálja, azaz többoldalú kommunikációt biztosít a tanár, a tanuló és a tananyagok között.

A Coedu változatos kurzusaival és könnyen kezelhető felületével költséghatékony vállalati oktatást biztosít. A Mimóza első alkalommal szerepel a CeBIT kiállítói között, termékeiket a Szoftver és Internet szekcióban mutatják be.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés