hirdetés
hirdetés

MMSZ - a legjobb honlapokat keresi

2005-08-01
A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) idén is meghirdeti az Év Honlapja pályázatát, amelyre idén új kategóriákban is nevezhetnek az érdeklődők.
A szövetséghez tartozó Internet Marketing Klub idén is keresi azokat a magas színvonalú, tartalmas, innovatív magyar nyelvű weblapokat, netes marketingkommunikációs megoldásokat, amelyeket példaként mutathat be a nagyközönségnek. Az Év Honlapja 2005 versenyen a kiírók tavalyhoz képest új kategóriákban várják a pályamunkákat: a honlapok kultúra, oktatás, kereskedelem, média, kormányzat és települések, márkasite, ipari web, szolgáltató, egészségügy kategóriában várnak jelentkezéseket, és kiosztják az Év Bannere-díjat is.

A pályázatot benyújthatja vállalkozás vagy magánszemély, a honlap fejlesztője vagy a site tulajdonosa, de kritérium, hogy a honlap Magyarországon működjön. Egy személy vagy szervezet több honlappal is nevezhet, de kategóriánként legfeljebb egyet. Az online marketingkommunikációs pályázatra szeptember 20-ig várják a jelentkezéseket a szervezők, fontos, hogy július 21. és október 20. között működjön a nevezett site. A verseny eredményhirdetése október 19-én, az MMSZ Marketing Konferenciáján lesz. Online jelentkezés és részletes információ a www.imk.hu oldalon található.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés