hirdetés
hirdetés
hirdetés

MRSZ - fókuszban a klímaváltozás

„Globális felmelegedés, lokális leülés” címet kapta a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) idei konferenciája. A konferencia szakmai programigazgatója Kaszás György, a McCann Erickson korábbi vezető kreatívigazgatója, az Upgrade Communications vezetője.
hirdetés
A szövetség egri konferenciája szeptember 25-én és 26-án lesz, és a globális gazdasági és marketingkommunikációs klímaváltozásnak a magyar kommunikációs szakmára gyakorolt hatása lesz a téma. A klímaváltozás koncepció ötlete Sas István reklámfilm-rendezőtől származik, aki a Kommunikációs Akadémia (KOAK) igazgatója és az MRSZ elnökségi tagja is.

„Csak a változás állandó - a közhellyé vált zsolozsma, fokozatosan elaltatta a szakma veszélyérzetét. Most, amikor már közvetlen közelről halljuk a morajlást nem akarjuk elhinni, hogy ebből tényleg földrengés lehet” - mondta Nagy Bálint, az MRSZ elnöke a konferencia alapgondolatáról.

Mint arról már beszámoltunk: a XV. Országos Reklámkonferencia első napján tartja meg az Art Directors Club Hungary (ADCH) első reklámversenyének díjkiosztó gáláját. Az ADCH egyúttal közreműködik a konferencia kreatív programjának kialakításában is.

Az esemény kommunikációját és lebonyolítását a Hazay-Decker végzi. Az ügynökség - a tavalyi konferencia sikeres lebonyolítása után - az idén tender nélkül kapta meg a megbízást.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés