hirdetés
hirdetés

MRSZ - megalakult az új ügyvezető testület

2007-01-11
Az Magyar Reklámszövetség (MRSZ) új elnökének megválasztása után megalakult a szövetség új ügyvezető-testülete is. A szervezet új elnöke, Nagy Bálint az ügyvezetését az elnökségi tagok közül választotta ki.
Megalakult az MRSZ ügyvezető-elnöksége, amelynek tagjai: Gosztonyi Csaba, a Próbakő ügyvezető igazgatója, Kádár Tamás, a Berg Média ügyvezetője, Lenkei Anikó, az Allianz kommunikációs igazgatója, Levendel Ádám, a Szonda Ipsos elnök-vezérigazgatója (volt MRSZ-elnök), Markovich Réka főtitkár, Mezriczky László, a Magyar Telekom (MT) kommunikációs igazgatója, Nagy Bálint, az MRSZ jelenlegi elnöke, Novák Péter, a Kirowski ügyvezető igazgatója és Skriba Judit volt alelnök, a Népszabadság kutatási és pr-igazgazója.

A vezetői szintű operatív testület általában hathetente ülésezik. A rendszeres összejövetelek alkalmával az ügyvezető-testület készíti elő, illetve hagyja jóvá az elnökség elé kerülő, az MRSZ-t érintő kérdéseket. A szövetség teljes, 40 tagú elnöksége általában évente három alkalommal ül össze.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés