hirdetés
hirdetés
hirdetés

MRSZ - indul a Reklámhét

A Magyar Reklámszövetség (MRSZ) koordinálásával elindult a harmadik Reklámhét eseménysorozat. A Budapest mellett hat vidéki nagyvárosban is követhető rendezvény idén a Reklámpapi...Etetés? címet kapta.
hirdetés
Az MRSZ vezetésével a hazai reklám- és kommunikációs szakma október 8-a és 12-e között rendezi meg a harmadik Reklámhetet. A rendezvénysorozat címe idén a Reklámpapi…Etetés? címen fut, ami arra utal, hogy a fogyasztók egyre válogatósabbak, egyre érzékenyebbek arra, ha „meg akarják őket etetni” a nem kívánt üzenetekkel.

Az MRSZ szerint ezért egyre fontosabb, hogy a szakma és a nagyközönség találkozzon, megértsék egymás szándékait, igényeit, és közösen egy mindenki számára fogyasztható reklámkultúrát alakítsanak ki.

A Reklámhét Budapest mellett hat vidéki nagyvárosban igyekszik ingyenes rendezvénysorozattal közelebb hozni egymáshoz a reklámok készítőit és fogyasztóit: Debrecenben, Győrött, Pécsett, Szegeden, Székesfehérváron és Tatabányán egyaránt találnak programot az érdeklődők. Az előadások között szerepel a reklámpszichológiától kezdve, az ügynökségi életet bemutató, a szakmai elhelyezkedési lehetőségeket latolgató beszélgetésen át az élő BTL-tenderig vagy a digitális délutánig mindenféle reklámmal kapcsolatos téma.

Idén első alkalommal rendezvényszervező ügynökség segíti a lebonyolítást - az MRSZ tender kiírása nélkül az Extreme-t kérte fel a feladatra

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés