hirdetés
hirdetés
hirdetés

MT - fizetőképes a T-Systems

Továbbra is fizetőképes és pénzügyileg stabil a T-Systems – állítja a Magyar Telekom (MT) közleménye, amit annak kapcsán adtak ki, hogy a sajtóban a T-Systems felszámolási eljárásáról írtak. A lapokban említett fizetésképtelenné vált cég ugyanis egy jogutódlással azóta már megszűnt, másik T-Systems.
hirdetés
Az MT közleménye szerint pontatlanok azok a sajtóban megjelent állítások, melyek szerint fizetésképtelenné vált a T-Systems. A lapokban említett cég neve – T-Systems Hungary (TSH) – ugyanis hasonlít a szintén a MT tulajdonába tartozó Vállalati Szolgáltatások Üzletág - T-Systems – nevéhez, de nem azonos azzal.

A felszámolási eljárás valójában jogutódlással korábban megszűnt TSH ellen indult. A TSH tavaly augusztusban vált száz százalékban a Telekom tulajdonává, majd december 31-én beolvadt a szintén MT-hez tartozó IQSYS-be.

A vállalat tájékoztatása szerint a TSH-nak volt egy ki nem fizetett számlája, emiatt a Fővárosi Bíróság idén január 3-án felszámolást kezdeményezett. Az összeget a TSH jogutódjának számító IQSYS üzleti etikai megfontolásból kifizette, bár jelenleg vizsgálják a tartozás jogosságát.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés