hirdetés
hirdetés
hirdetés

MTV - újraválasztott kuratóriumi elnök

Újra Czeglédi Lászlót, az eddigi elnököt választotta a Magyar Televízió (MTV) kuratóriumának elnökévé az Országgyűlés március 12-i ülésén. A képviselők 290 igen szavazattal, négy ellenszavazattal választották meg a jelöltet - írj az eMasa.
hirdetés
Az MSZP által jelölt Czeglédi Lászlót választotta meg ismét az Országgyűlés a Magyar Televízió Közalapítvány Kuratóriumának élére. A tíztagú testület elnökhelyettesévé a KDNP jelöltjét, Balogh Lászlót választották 230 igen és 15 nem szavazattal.

Az elnökség tagjai közé választották az MSZP két további jelöltjét, Farkasné Gábor Alice-t és Fehér Zsuzsát, az SZDSZ delegáltjait, Kozák Mártont és Rajk Lászlót a Fidesz által támogatott Szabó Lászlót, Szabó Tibort és Ugron Gáspár Gábort, valamint Csernus János MDF-jelöltet.

A testület korábbi tagjainak mandátuma 2007. március 10-én járt le. A rádiózásról és televíziózásról szóló törvény szerint a kuratóriumi tagokat négy évre választja meg az Országgyűlés, a szavazáskor a képviselők legalább felének támogatnia kell a parlamenti pártok jelöltjeit.
(forrás: eMasa)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés