hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nagykorú lett a Post Edison

18-as karikával, Sweet 18 Party címen ünnepelte csütörtök este születésnapját a Post Edison. A partit - ahogy minden - évben a Seregély utcai épület kertjében tartották.

hirdetés

Akárcsak tavaly vagy tavalyelőtt, vagy bármelyik más azt megelőző évben, az iroda kertjében tartotta éves buliját csütörtökön a számítógépes grafikával és animációval foglalkozó Post Edison. Ami idén azonban más volt: a stúdió nagykorú, azaz 18 éves lett, így aztán neves szülinapot is ünnepeltek egyben a munkatársak és a vendégek. A csodás nyári estén ezúttal semmi nem vonta el a figyelmet a mulatástól (tavaly a focivébé tett így), a médiavásárlók, tévések, reklám- és online ügynökségi dolgozók, filmesek, ügyfelek, partnerek és barátok kellemes jazz-muzsika közben ízlelgethették a borokat, pálinkákat és a grillparti ínyencségeit.

Fújják a tortát
Fújják a tortát (További képekért kattintson!)

A legnagyobb sikere kétségtelenül a paradicsomos tésztasalátának volt, de a Tv Paprika szakácsának, Serényi Zsoltnak köszönhetően remekül sikerült a rákos-zöldséges rizs, a lazac és a hátszín is - igyekeztünk mindent alaposan tesztelni. A fotelek és rekamiék mellett a kertben felállított asztalokon ügyesen felbukkantak a grillpartit támogató grillsütő-forgalmazó cég prospektusai, a kávét pedig nagy molinó előtt osztogatta  a Café Gusto. Persze, ahogy illik, volt torta is 18-as számgyertyával, amit Tóth Csaba ügyvezető és társai büszkén fújtak el, és néhányan táncra is perdültek.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés