hirdetés
hirdetés
hirdetés

Origo - az Iwiw után az Adnetwork is beolvad

A Magyar Telekom (MT) tulajdonában lévő Adnetwork Online Marketing beolvadt az Origóba. A vállalat ezzel rövid időn belül a második integrációt hajtja végre, hiszen június végén az Iwiwet is beolvasztotta.
hirdetés
Az Adnetwork Online Marketing június 30-án beolvadt a szintén MT leányvállalat Origóba.

Az integráció szervesen illeszkedik az Origo Adhouse értékesítés-fejlesztési stratégiájába, amelynek célja, hogy az Adhouse médiatermékeiben - Origo portfolió, Freemail, Iwiw, Adnetwork, Optimail - rejlő szinergia minél teljesebb kiaknázásával költséghatékony, nagy elérésű és jól targetálható megoldásokat nyújtson hirdetői számára.

Mint ismert, az Origóba az Iwiw is beolvadt, a lépést a vállalatcsoporton belüli konszolidációs folyamatokkal magyarázták.

Az Origo portál üzemeltetője, a T-Online egyébként két évvel ezelőtt májusban hozta nyilvánosságra, hogy az Iwiw mellett megvette az Adnetwork-öt is. A T-Online tartalomszolgáltatási üzletágából tavaly októberben jött létre az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés