hirdetés
hirdetés
hirdetés

ORTT - megbüntette a Slágert

Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) közel 11 millió forintra büntette a Sláger Rádiót - írja a Világgazdaság. A testület egyebek mellett azt kifogásolta, hogy a rádió több szabályt is megsértett tavalyi őszi adásaiban.
hirdetés
Az ORTT 11 millió forintos kötbérrel sújtja a Sláger Rádiót egyes 2006-os szeptemberi és novemberi műsora miatt. A testület tájékoztatása szerint a kereskedelmi médium több szabályt is megsértett adásaiban, két esetben a kiskorúak védelmére vonatkozóan vétett, egyszer a burkolt hirdetést tiltó, egyszer pedig a reklámidőt korlátozó szabályokat sértette meg.

A Slágert decemberben marasztalta el egy másik szervezet, a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), de a rádiót nem kötelezte versenyfelügyeleti bírság megfizetésére. A Kreatív Online arról számolt be, hogy a GVH szerint a médium „Irány a pálya!” elnevezésű promóciója megtéveszthette a hallgatókat, mert a hirdetésben a Sláger azt állította, hogy a rádiójuk az egyetlen, ahol Forma1-es belépőt lehet nyerni. A versenyhivatal álláspontja szerint a promóció beharangozója hatással lehetett azoknak a hallgatóknak a rádióválasztására, akik nem a Sláger Rádió törzsközönségébe tartoznak. 
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés