hirdetés
hirdetés

ORTT - új rádió indulhat szeptemberben

2007-07-03
Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) pályázatot írt ki a Rádió Deejay egykori frekvenciájára, amelyre július 24-ig várják az ajánlatokat - derül ki az Emasa honlapjáról. A budapesti hullámsáv közel egy és háromnegyed millió hallgató elérésére alkalmas.
Szeptember végére dőlhet el, hogy melyik társaság sugározhat műsort a Rádió Deejay egykori frekvenciáján. Az ORTT a közelmúltban tette közzé a Budapest 92,9 MHz-es frekvenciára kiírt pályázatát.

A pályázat szerint a benyújtást követő hatvan napon bírálja el az ORTT a pályázatokat; a nyertesnek a szerződéskötés után 180 napja van a műsorszolgáltatás megkezdésére.

A kiírás szerint az értékelés során megszerezhető 31 pontból 20 függ attól, mekkora műsoridőt vállal a jelentkező, míg a műsorterv öt, a szakmai tapasztalat és az üzleti terv két-két ponttal jutalmazható; a fennmaradó kéz pontot más szempontok alapján ítélheti oda a testület.

A Rádió Deejay tavaly májusig sugárzott a most felkínált Budapest 92,9 MHz-es frekvencián, amely közel egy és háromnegyed millió hallgató elérésére alkalmas. A Deejay a műsorszolgáltatási jogosultságának lejárta után adta vissza a frekvenciát.
(forrás: eMasa)
hirdetés
hirdetés