hirdetés
hirdetés

Pepsi - közösségi site Beckhammel

2008-03-19
A Pepsi is egy közösségi oldalt választott új hirdetési platformjául – írja a BrandRepublic. A Youniverse különlegessége az, hogy a felhasználók hat sztárfocistával, köztük David Beckhammel, Thierry Henry-val és Ronaldinho-val hasonlíthatják össze érdeklődési területeiket.
A teljes csapat még Cesc Fabregas-ból, Lionel Messiből és Frank Lampardból áll – ők nem csak a közösségi site-on szerepelnek, hanem a Pepsi több millió fontos költségvetésű tévéreklám-sorozatában is, mely várhatóan áprilisban indul majd.

A Youniverse elnevezésű közösségi site-on – a regisztráció és a profilkialakítást követően – a felhasználók megtekinthetik a tévéreklámok készítéséről felvett videókat, melyeket a benne szereplő sztárok is kommentálnak.

Emellett a csatlakozók kideríthetik, mennyire gondolkodnak hasonlóan az oldalon szereplő sportolókkal: saját érdeklődési területeiket összehasonlíthatják az oldalon szereplő focisták preferenciáival.

Az oldalt a brit Imagini webfejlesztő cég készítette.

A BrandRepublic értesülései szerint az üdítőitalgyártó tervezi, hogy még más hírességekkel, például zenészekkel is bővíti majd az oldal sztárcsapatát a következő hónapokban.
(forrás: Brand Republic)
hirdetés
hirdetés