hirdetés
hirdetés

Pezsgő és nyakkendők a MAKSZ-partyn

2010-09-17

Ing és nyakkendő, elegáns koktélruha és pezsgő, komoly iparági beszélgetések és mértékletes pezsgőzés – nem fulladt esztelen buliba a második alkalommal megrendezett MAKSZ Executives party sem. De ott volt szinte mindenki, aki számít a hazai kommunikációs szakmában.

Miután a válságra hivatkozva 2009 után a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) lemondott a korábban évente megrendezett, nagyszabású MAKSZ-bál megrendezéséről, a szövetség idén már másodszor hívta össze a kommunikációs szakma vezetőit egy visszafogottabb partyra. Az áprilisban első ízben a Symbolban megrendezett MAKSZ Executives Party ősszel a Minyon Bárba költözött át, de a cél ugyanaz: összehozni a kreatív-, média-, btl- és pr-szakmát egy kötetlen, laza, de szakmai beszélgetésre. A partyt a Sensation szervezte, amelynek munkatársai szintén tiszteletüket tették a helyszínen.

Kádár Balázs, a Baumit pr- és marketingvezetője és Radácsi Pál, a Multeam 360° Csoport stratégiai igazgatója a pultot támasztják
Kádár Balázs, a Baumit pr- és marketingvezetője és Radácsi Pál, a Multeam 360° Csoport stratégiai igazgatója (További képekért kattintson!)

Mint Aczél László, a MAKSZ elnöke köszöntő beszédében elmondta, örömmel látta, hogy az áprilisi százegynéhány vendégnél ezúttal közel kétszer annyian jöttek el az eseményre, aminek csúcspontja kétségkívül este kilenc körül volt, amikor egész szép kis tömeg töltötte meg a Minyont. A 2010 forintos belépőkből összegyűlt összeget a MAKSZ ezúttal is az Ifjú Penge kreatívverseny győztesének ajánlotta fel, aki ennek segítségével vehet részt a Kommunikációs Ügynökségek Európai Szövetsége (EACA) 2011-es ügynökségi képzésén. 

A welcome-pezsgőn és a változatos mini-szendvicseken kívül a belépőért más nem járt, mint az, hogy itt egy helyben gyűlt össze szinte mindenki, aki számít a hazai szakmában. A reklámos partik megszokott tornacipői és kockás sáljai helyett itt az executives jelzőhöz illően inkább az öltöny és nyakkendő, az elegáns koktélruhák uralkodtak, a harsány mulatás helyett komoly iparági kérdéseket vitattak meg a vendégek. Még ha azonban valakinek lett volna is kedve féktelen táncolásba váltani, nem igazán talált volna magának partnert: este 11-re a vendégek többsége már elszéledt, a bárban már alig néhányan álldogáltak.

Lausek Esther

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés