hirdetés
hirdetés
hirdetés

PLT - új lapigazgatót nevezett ki

Az átmeneti időszak után lapigazgatót nevezett ki a Pannon Lapok Társasága (PLT). Az új vezető a Story TV kereskedelmi-, marketing- és pr-vezetői posztjáról érkezett a kiadóhoz, ahol a Budapest 7 Nap című fővárosi hetilapot irányítja.
hirdetés
A PLT-nél tavaly ősszel Domonkos Attila távozásával üresedett meg a lapigazgatói pozíció. A társaság akkor nem nevezett ki új vezetőt, a feladatokat Bodocz Róbert, a PLT országos értékesítési vezetője megbízottként látta el.

Az átmeneti időszak április közepéig tartott, a PLT ekkor nevezte ki Nagy Zoltán Péter személyében az új lapigazgatót, aki a kiadó fővárosi hetilapját, a Budapesti 7 Napot irányítja.

Nagy Zoltán Péter a Pannon Lapok Társaságához a Sanoma Budapesttől érkezett, ahol az elmúlt öt évben számos vezetői pozíciót töltött be: a Figyelő Konferenciák igazgatója, valamint az Üzlet és Siker projektvezetője, később pedig a Story TV kereskedelmi-, marketing- és pr-vezetőjeként dolgozott.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy ki lett Nagy Zoltán Péter utódja a Story TV-nél.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás