hirdetés
hirdetés

Pr-díj is lesz jövőre Cannes-ban

2008-11-14
A pr is a díjazott kategóriák közé kerül 2009-től a Cannes Lions reklámfesztiválon. Eközben nincsen magyar díjazott sem a London International Awardson, sem a kisebb európai fesztiválok mezőnyét egyben összemérő The Cupon.

Pr-kategóriában is osztanak oroszlánokat Cannes-ban a jövő évtől kezdve – jelentették be a Cannes Lions reklámfesztivál szervezői.

A közlemény szerint a munkákat stratégia, kreativitás, eredetiség, végrehajtás és eredmények szempontjából vizsgálják majd. A díjakat első ízben jövőre a fesztivál hétfői napján, a Direct és a Promo kategória díjaival együtt adják el. A nevezési információk 2009 januárjának végétől lesznek elérhetők.

A 2009-es zsűrit Lord Tim bell, a Chime Communications elnöke, a Saatchi & Saatchi korábbi nemzetközi elnöke vezeti majd.

Két európai fesztivál magyar díj nélkül

A héten eközben két európai reklámfesztivál is eredményt hirdetett, magyar munkák azonban nem szerepelnek sem a London International Awards, sem az Adfest, az ADC*E és a Golden Drum legjobbjait együtt összemérő The Cup díjazottjai között.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés