hirdetés
hirdetés

Rendészek vezetik ki a múzeumból a meztelen mitológiai alakokat néző turistákat

2018-07-24

Önnek van közösségi oldalon profilja? Akkor kérjük, hagyja el a termet! Vicces reklámfilm a flamand turisztikai hivataltól.

A Facebookkal viccel reklámfilmjében a flamand turizmust népszerűsítő szervezet, a Visit Flanders. Ennek előzménye, hogy a turisztikai hivatal Rubens aktjaival népszerűsítette egy Facebook-hirdetésben a régió kultúráját, amit azonban a közösségi oldal letiltott, mert a meztelenség ellentmondott a hirdetési szabályzatával. Ez természetesen napjaink jellegzetesen groteszk és vicces szituációja, mégha egy algoritmus esetében teljesen érthető is. A Visit Flanders viszont csavart egy szellemeset a dolgon, és erre építette a flamand festészetet népszerűsítő reklámfilmjét.

Ebben a flamand festészet mestereit bemutató Rubens Házban megjelennek egy képzeletbeli Facebook-egyenruhára emlékeztető öltözetet viselő rendészek, és kivezetik a teremből azon múzeumlátogatókat, akik 1. meztelen alakot ábrázoló képet néznek 2. van közösségi oldalon profiljuk. Ha a két pontból csak az egyik valósul meg, akkor nincs gond. Tényleg elég szellemes, lent látható. 

 

Puskár Krisztián

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés