hirdetés
hirdetés

Ringier - Mihók Attila csak Magyarországra koncentrál

2008-07-22
Mihók Attila a Ringier magyarországi fejlesztései miatt mondott le a kiadó szerbiai ügyvezetéséről. Mihókot Jelena Drakulić Petrović váltja a Ringier Szerbia ügyvezetői posztján.

Mihók Attila 2004 óta töltötte be a Ringier szerbiai ügyvezetői pozícióját, majd 2007 novemberétől a szerb és a magyar Ringier vezetéséért is egyaránt felelős volt. Július 22-től a szakember azonban teljes mértékben a magyar vezetésre koncentrál, mivel a szerb ügyvezetést Jelena Drakulić-ra bízta a Ringier.

„Amellett, hogy emberpróbáló feladat volt az elmúlt időszak ingázása a két ország és az ügyvezetői feladatok között, a változásra azért is szükség volt, mert a magyarországi Ringier komoly fejlesztések előtt áll, amihez nélkülözhetetlen az ügyvezető teljes koncentrációja és jelenléte" – mondta Mihók.

Jelena Drakulić Petrović 2004 áprilisa óta dolgozik a Ringier Szerbiánál, 2008 áprilisától ügyvezető igazgató-helyettesként. Drakulić a Blic brand menedzserként kezdte meg a munkáját a cégnél, majd 2006-tól lapigazgatóként dolgozott.

Jelena Drakulić - Petrović szerb származású, nyelvészetet tanult a Belgrádi Egyetemen, és médiamenedzsmentet a Tennessee Egyetemen, az Egyesült Államokban.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés