hirdetés
hirdetés

RTL, TV2, Viasat3 - új műsorokra készül

2008-07-14
Míg a Viasat3 és a TV2 régi produkcióit frissíti fel az őszre, addig az RTL Klub egy külföldön már bevált valóságshow-val debütál. A Bár 2.0 és a Megasztár 4 mellett az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában Falusi Mariann és Palik László egy egzotikus tájon teszi próbára túlélőösztöneit.

I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! az eredeti címe az angol Granada London formátumának, ami már nagy sikert aratott Angliában, Amerikában, Németországban, Franciaországban és Hollandiában. Ez a műsor ősztől a magyar televízióban is látható lesz, az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! címmel tűzi műsorára.

A showban híres emberek kerülnek dzsungeli környezetbe, ahol minden komfortot nélkülözve heteken keresztül kell kitartaniuk, például az ételt is maguknak kell megszerezniük különböző feladatok teljesítése árán. A sztár a néző szavazata alapján juthat haza a saját kényelmébe.

A hazai műsor számkivetett sztárja lesz Falusi Mariann énekes és Palik László raliversenyző.

Közben a másik két kereskedelmi csatorna is készül az ősszel induló új műsoraira. A Viasat3 például újra elindítja a Bár című valóságshowjának második szériáját, a szereplőválogatás már zajlik. A produkció gyártására kiírt tendert az Interaktív nyerte meg, amely korábban már olyan műsorokat gyártott a csatornának mint a Topmodell, vagy a Lúzer FC. A tíz héten át tartó show főszerkesztő-producere Vörös Tamás, aki a Való Világ, a Sofőrök és a Tutifuvar főszerkesztői feladatait látta el.

A TV2 szűkszavúan csak annyit nyilatkozott a Megasztár 4-ről, hogy az előválogatások elindultak, a versenyre pedig több műfajban – népdal, opera – is lehet jelentkezni. Lapértesülések szerint az új tehetségkutatónak valóságshow elemei is lesznek.

A produkciók kampányáról később lesz információ.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés