hirdetés
hirdetés

RTL Klub - hírportált indított

2008-03-12
Az RTL Klub Híradójának és háttérműsorainak információit dolgozza fel az a portál, amit március 12-én indított el a kereskedelmi csatorna. Az Rtlhírek.hu oldalon a felhasználó saját maga állíthatja össze híradóját, sőt videókat is küldhet be a szerkesztőségbe.
Az RTL Klub honlapja helyett március 12-től egy önálló portálon lehet böngészni a csatorna Híradójában és háttérműsoraiban feldolgozott témák között. Az Rtlhírek.hu címmel készült site-ot a televízió házon belül készítette el.

A hírportál a csatorna műsorainak tudósításaira, riportjaira, valamint hírszerkesztőségi információira épül, de megtalálhatók lesznek rajta olyan cikkek, interjúk, exkluzív felvételek is, amelyek kizárólag az oldalon érhetők el.

Az Rtlhírek.hu-n a felhasználók saját híradót állíthatnak össze, ami azt jelenti, hogy a számukra érdekes videókat nem csak egyesével nézhetik meg, hanem egy lejátszási lista segítségével egymás után is. Ezen kívül a csatorna teljes hírműsora is letölthető a site-ról.

Az új hírportál számít a nézők videóira is, amelyek közül a legnagyobb hírértékűnek vélt anyagok bekerülhetnek az RTL Klub hírműsoraiba, vagy a legérdekesebb híreknek a tévé riporterei utánajárnak.

Az Rtlhirek.hu -n lehetőség nyílik arra is, hogy az olvasók kommentálják az eseményeket, vitatkozzanak, vagy közöljék a témával kapcsolatos értesüléseiket.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés