hirdetés
hirdetés
hirdetés

RTL Klub - hírportált indított

Az RTL Klub Híradójának és háttérműsorainak információit dolgozza fel az a portál, amit március 12-én indított el a kereskedelmi csatorna. Az Rtlhírek.hu oldalon a felhasználó saját maga állíthatja össze híradóját, sőt videókat is küldhet be a szerkesztőségbe.
hirdetés
Az RTL Klub honlapja helyett március 12-től egy önálló portálon lehet böngészni a csatorna Híradójában és háttérműsoraiban feldolgozott témák között. Az Rtlhírek.hu címmel készült site-ot a televízió házon belül készítette el.

A hírportál a csatorna műsorainak tudósításaira, riportjaira, valamint hírszerkesztőségi információira épül, de megtalálhatók lesznek rajta olyan cikkek, interjúk, exkluzív felvételek is, amelyek kizárólag az oldalon érhetők el.

Az Rtlhírek.hu-n a felhasználók saját híradót állíthatnak össze, ami azt jelenti, hogy a számukra érdekes videókat nem csak egyesével nézhetik meg, hanem egy lejátszási lista segítségével egymás után is. Ezen kívül a csatorna teljes hírműsora is letölthető a site-ról.

Az új hírportál számít a nézők videóira is, amelyek közül a legnagyobb hírértékűnek vélt anyagok bekerülhetnek az RTL Klub hírműsoraiba, vagy a legérdekesebb híreknek a tévé riporterei utánajárnak.

Az Rtlhirek.hu -n lehetőség nyílik arra is, hogy az olvasók kommentálják az eseményeket, vitatkozzanak, vagy közöljék a témával kapcsolatos értesüléseiket.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés