hirdetés
hirdetés
hirdetés

Somogyi Zoltánt felkérték MDF-es képviselőjelöltnek

A politikai elemző és cégtulajdonos, a Magyar Demokrata Fórum tanácsadója Twitteren jelentette be a hírt.
hirdetés

„Felkértek MDF-es országgyűlési képviselőjelöltnek. Nekem megtiszteltetés, és van kedvem hozzá. Ti mit gondoltok? Írjatok nekem! Köszi” – írta szerda délelőtt Somogyi Zoltán, a pr-től a politikai tanácsadáson át a lobbiig és a médiáig szerteágazó tevékenységű Capital Group egyik tulajdonosa a Twitteren. A cégcsoport tagja a Political Capital elemző- és tanácsadócég, a Privy Council pr-ügynökség, a Hírszerző portál, a GPS Capital lobbicég, a Green Capital és a Health Capital cégek, a Capital Research kutatócégben pedig kisebbségi tulajdona van a cégcsoportnak. Somogyi politikai elemzőként ismert arc a médiából, amellett az MDF stratégiai tanácsadója évek óta.

Somogyi az MDF-et is érintő UD Zrt.-ügy idején (a jobboldali politikusokkal jó kapcsolatot ápoló biztonsági céget  azzal vádolta az NBH, hogy törvénytelen adatgyűjtést folytatott), bár elmondása szerint nem azzal összefüggésben szeptemberrel lemondott a vállalat ügyvezetői székéről, azt Gyulai Attila eddigi igazgatóhelyettesnek átadva. Tulajdonrészét megtartotta. A Political Capital eddig az MDF-nek dolgozó tanácsadócsapatának tagjai önálló, a Capital-csoporttól független céget alapítottak.

A Kreatív magazin májusi címlapinterjúját erre találja >>>

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás