hirdetés
hirdetés

SZDSZ – lehullt a lepel

2002-01-29
Az SZDSZ január 28-i sajtótájékoztatóján bemutatta választási kampányának vizuális és technikai elemeit.
Magyar Bálint ügyvivő elmondta, hogy pártja az egyenes beszédet és a beszédes képeket állítja kampánya középpontjába. A motívumok elsősorban a Fidesz és a MIÉP kapcsolatáról fejtik ki az SZDSZ véleményét. A párt tervei szerint a választásokig minden hétfőn bemutatnak újabb és újabb reklámanyagokat.

Az aktuális plakát, a szkinhedekre utalva, egy garantált hajhullást ígérő sampont „népszerűsít” Orbán Viktor kormányfő és Csurka István MIÉP-elnök arcképével. A következő héten olyan motívum lesz látható, amelyen egy üdítősüvegen egy „Fidesz egyenlő MIÉP light” felirat olvasható. Az SZDSZ a kampány keretében megújította internetes honlapját is, amelynek célja, hogy a mondanivalóját könnyen és gyorsan eljuttathassák a választópolgárokhoz, továbbá lehetőséget ad az embereknek arra, hogy megfogalmazhassák véleményüket.

A kreatív anyagokat az SZDSZ házon belül készíti, külön erre szakosított munkatársakkal, de ügynökségi részről külső tanácsadók véleményét is kikéri. Az elkészült motívumok a köztér mellett valószínűleg a sajtóban is megjelennek majd.

hirdetés
hirdetés