hirdetés
hirdetés

Személyi változások a CEMP-nél

2012-09-07

Szeptember 1-jével átalakult a CEMP Sales House vezetése. Szabó Zsolt értékesítési vezetőként, Abonyi Bernadett értékesítés-támogatási vezetőként, Ihász Ingrid pedig elemzési- és tréningvezetőként folytatja munkáját.

Szeptember 1-jével átalakult a CEMP Sales House vezetése. Szabó Zsolt értékesítési vezetőként, Abonyi Bernadett értékesítés-támogatási vezetőként, Ihász Ingrid pedig elemzési- és tréningvezetőként folytatja munkáját.

Szabó Zsolt elsődleges feladata az ügynökségi és direkt értékesítő csapat operatív irányítása. Az értékesítés támogató egység vezetését a szülési szabadságáról visszatérő Abonyi Bernadett vette át, aki Ihász Ingridet váltotta ebben a pozícióban. Ihász Ingrid elemzési- és tréningvezetőként folytatja munkáját, az újonnan kialakított pozícióban elsősorban online szakmai képzéssel, kutatási kérdésekkel és b2b kommunikációval foglalkozik. A CEMP Sales House-t továbbra is Ziegler Gábor értékesítési igazgató irányítja, az ad server csapatot pedig Ott Róbert vezeti.

Szabó Zsolt 2005 óta dolgozik médiaterületen. 2005-2006-ban sales managerként dolgozott az Est Médiánál, majd 2006-ban a Sanomához igazolt át, ahol key account managerként kiemelt ügyfelek sajtó- és tévékampányain dolgozott, illetve új kereskedelmi csatornák megnyitásával foglalkozott. A CEMP Sales House-hoz 2009-ben csatlakozott senior sales managerként, ahol fő feladata értékesítési stratégiák kidolgozása, kampányok menedzselése és új ügyfelek megszerzése volt. 2012 januárjától a direkt sales csapat operatív irányítását is ő látta el.

Abonyi Bernadett 2007 januárja óta dolgozik az Index.hu Zrt.-nél, a CEMP Sales House sales support egységét 2008 áprilisától vezette. Szülési szabadságáról visszatérve szeptember 1-jétől veszi vissza az értékesítés-támogatási csoport feladatait. Korábban 2001 és 2006 között a Tv2-t üzemeltető MTM-SBS Zrt. alkalmazásában állt, ahol a Korridor.hu szerkesztője, a Big Brother produkció internetes felületeinek főszerkesztője, később a Tv2 internet-csoportvezetője, majd a digitális média tartalom és gyártási csoportvezetője lett. Ezt megelőzően a Magyar Televíziónál és kisebb műsorgyártó cégeknél szerzett médiaszakmai tapasztalatot.

Ihász Ingrid 2005 decemberében kezdte online médiás munkásságát a Kirowskinál, majd 2006 szeptemberében a Mirai Interactive-hoz (később Arcus Media) igazolt át. Az Arcus Mediánál 2009 februárjától média-csoportvezetőként dolgozott. 2010 februárja óta tevékenykedik a CEMP Sales House-nál, ahol a sales support egységet vezette. Az egyik legrégebbi hazai szakmai blog, a Rabbitblog.hu szerzője, és ő vezeti a CEMP Sales House hivatalos blogját, a Cemp.blog.hu-t is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés