hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szerződést bontott Vágó István és a Tv2

Közel két év után távozik a Tv2-től Vágó István, ugyanis szerződést bontott a műsorvezetőt képviselő produkciós iroda és a csatorna. 

hirdetés

Vágó István 2009 nyarán csatlakozott másodízben a Tv2-höz, ahol a Párbaj című vetélkedőben láthatták a nézők. Kiss Péter programigazgató a csatorna jövőbeni műsorpolitikájával indokolta a döntést. „Tiszteljük és nagyra becsüljük Vágó István televíziós pályafutását, azonban a Tv2 műsor terveiben nem szerepel olyan formátum, mely igazán illeszkedne István személyéhez és kvalitásához. Neve ugyan felmerült a hamarosan induló, A 40 milliós játszma című produkciónk kapcsán, de meggyőződésünk, hogy ez a műsor egy más stílusú és dinamikájú műsorvezetőt kíván” – mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

A 40 milliós játszma műsorvezetőjének személyéről a csatorna hamarosan dönt.

Vágó István 2009 tavaszán tíz év után távozott az RTL Klubtól, azért, mert a csatorna nem tudott olyan ajánlatot tenni, ami megfelelt volna a szakembernek. Az egy évtized alatt a Legyen ön is milliomos vetélkedő arca volt, majd a Pókerarc műsorvezetőjeként szerepelt a képernyőn. Az RTL-en – a Tv2-höz hasonlóan – az utolsó évben már nem futott önálló műsora. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás