hirdetés
hirdetés

T-Online - új pozícióban Koltai Péter

2007-04-27
A T-Online Magyarország átalakult tartalomszolgáltatási igazgatóságán a multimédiaigazgatói posztot Koltai Péter tölti be áprilistól. A szakember korábban a cég üzletfejlesztési- és innovációs osztályvezetője volt.
Koltai Péter 2001-ben került a vállalathoz, ahol először üzletfejlesztési menedzserként, majd egy év után a médiaüzletág - Origo tartalomfejlesztési osztályvezetőként, 2004 januárja óta pedig üzletfejlesztési és innovációs osztályvezetőként dolgozik. Koltai Péter az elmúlt években olyan termékek piaci bevezetésében vett részt vezetőként, mint például az Origo Zeneáruház, a T-Online Téka, a Klikkbank és a T-Home TV.

A portáligazgatóság utódjaként nemrég alakult meg a tartalomszolgáltatási igazgatóság. Koltai Péter az audiovizuális és multimédia tartalmak, illetve szolgáltatások multiplatform (TV, web, mobil) alapú fejlesztéséért és menedzsmentjéért felel. Az ő feladata lesz többek között T-Online saját tartalom fejlesztésének koordinációja, illetve a külső tartalom partneri és szakmai kapcsolatok kezelése is.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés