hirdetés
hirdetés
hirdetés

TMS - változás a menedzsmentben

Target Media Sales (TMS) alapító-tulajdonosa, Nagy Tamás vette át az értékesítő cég operatív vezetését július 9-én. Az ügyvezetői feladatokat korábban ellátó Sipos Erzsébettel egyeztetések folynak további feladatairól.
hirdetés
Kapcsolódó cikkek
Ügyvezetőváltás történt a 90.9 Jazzy és a 96.4 Roxy reklámértékesítését ellátó TMS-nél: a cég operatív irányítását Nagy Tamás végzi ezentúl. A váltás okairól nem kaptunk információt, csak annyit tudni, hogy jelenleg tárgyalnak Sipos Erzsébettel, a cég korábbi ügyvezetőjével a jövőbeli feladatairól.

A TMS-hez új ügyfélkapcsolati munkatársak is érkeztek: a Danubius Sales House-tól (DSH) igazolt át Balázs Szilvia, aki a kiemelt ügyfelek menedzselését látja el új munkahelyén, Kovács Attila pedig a 90.9 Jazzy értékesítési képviseletét intézi. Ő az elmúlt három évben a Színes Bulvár Lapnál - jelenleg a Bors című napilapnál - volt értékesítő. Gál Miklós a TMS-nél a 96,4 Roxy Rádió értékesítési csapatát erősíti. A szakember szintén a sajtó területéről érkezett, az elmúlt években a Flyerz-nél dolgozott ugyanebben a pozícióban.

Mint arról már beszámolunk: a TMS értékesítési cég év elején alakult. Az alapító-tulajdonos Nagy Tamás 2001 és 2005 között a Juventus Rádió kereskedelmi- és marketingigazgatója volt, Sipos Erzsébet pedig a Juventus kereskedelmi igazgató-helyettesi pozíciójáról érkezett a céghez.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás