hirdetés
hirdetés
hirdetés

TV2 - a Duna Tv-től érkezik az új kreatívvezető

A Duna TV-től igazol át a TV2-höz a csatorna új kreatívvezetője, aki az újonnan létrehozott kreatívosztályt fogja vezetni. A szakember a TV2-nél a csatorna on- és off-air kommunikációjának összehangolásáért felel, és képviseli a TV2 márkastratégiáját a külső beszállítók által gyártott műsorok arculati munkáiban.
hirdetés
Rendes Zoltán lesz április 1-jétől a TV2 kreatívvezetője, a szakember a marketing- és kommunikációs igazgató, Nagy Andrea irányítása alatt felel a csatorna on- és off-air kreatív megjelenéseinek összehangolásáért.

A kreatívigazgatói pozíciót a TV2 2006 végén szüntette meg a kreatívigazgatósággal együtt. Most újra kialakították a posztot, de máshol kap helyet: korábban a marketingosztály tartozott a kreatívigazgatóság alá, az új hierarchiában viszont az azóta kialakított marketingigazgatóság alá tagozódik be a kreatívosztály.

Rendes Zoltán 1992 óta dolgozik a médiában: televíziós pályafutását az RTL Klubnál kezdte, az utóbbi másfél évben pedig a Duna TV arculatának megújításával, így az on- és off-air megjelenésekkel és a virtuális stúdió fejlesztésével kapcsolatos vezető kreatív produceri feladatokat látta el.

Rendes Zoltán a TV2-nél a jövőben a kreatívosztályhoz tartozó promo és grafikai osztály vezetőjeként a csatorna on- és off air kommunikációjának összehangolásáért felel, és képviseli a TV2 márkastratégiáját a külső beszállítók által gyártott műsorok arculati munkáiban.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás