hirdetés
hirdetés
hirdetés

TV2 - letiltja Havas Henriket

A TV2 letiltja Havas Henriket - derül ki a kereskedelmi csatorna honlapjáról, ahol az is olvasható, hogy a Mokka műsorvezetőjének viselkedése és megnyilvánulásai nem illeszkednek a TV2 szellemiségéhez. Az Index szerint azért haragudtak meg Havasra, mert élő adásban beszólt az új vezérigazgatónak.
hirdetés
„Amennyiben Havas Henrik nem változtat viselkedésén, nincs helye a TV2-n!” - nyilatkozta Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója. A csatorna honlapja szerint Havas Henrik elmúlt időkben tanúsított viselkedése, és megnyilvánulásai nem illeszkednek a csatorna szellemiségéhez, műsorpolitikájához és hosszú távú terveihez.

Az Index úgy tudja, hogy azért haragudtak meg a Mokka műsorvezetőjére, mert élő adásban beszólt a nemrég vezérigazgatónak kinevezett Várdy Zoltánnak. Az sem kizárt, hogy a szakembert végleg elbocsátják a TV2-től. Az Index csatornaközeli forrásokból úgy értesült, hogy Havas Henrik az utóbbi időben több megjegyzést tett élő adásban is a csatorna új vezetőire, illetve a Mokka szerkesztőire.

Az utolsó cseppet a műsorvezető szeptember 5-i szereplés jelenthette, amikor egy telefonos játék kapcsán gúnyosan csodálatos vezérigazgatómnak nevezte élő adásban Várdy Zoltánt.
(forrás: Index)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés