hirdetés
hirdetés

Új kiadónál a PXb portfóliója

2010-05-13
A Dining Guide és a PrintXBudavár Zrt. egyéb saját kiadványainak kiadói jogai 2010 májusától átkerülnek az United Publishers kiadóhoz.

A Dining Guide és a PrintXBudavár Zrt. egyéb saját kiadványainak kiadói jogai 2010 májusától átkerülnek az United Publishers kiadóhoz, mely szintén a cégcsoport keretein belül működik. A jövőben a PrintXBudavár Zrt. megbízás alapján készített nagyvállalati ügyfélmagazinjai és márkamagazinjait pedig a vállalatcsoport másik tagja, a Brand Content kiadó jelenteti meg.

Szintén a kiadóhoz kapcsoldó hír, hogy bővült a Dining Guide Bloggercsomag. Május elejétől a Lila Füge, az Ági főz, a Kicsi Vú, Toma konyha és a Candy’s gasztrobloggerek is csatlakoztak a Dining Guide Bloggercsomaghoz.

A Dining Guide Bloggercsomag jelentős bővülés után a Chili&Vanília, a Malackaraj, a Fűszer és Lélek, a Dolce Vita, a Gabojsza konyhája, a Limara Péksége, a Lila Füge, az Ági főz és a Kicsi Vú, Toma konyha, Candy’s gasztroblogok, valamint a kiadó tulajdonában lévő diningguide.hu étteremkereső és gasztroportált is tartalmazza.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés