hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új marketingvezető a BMW-nél

 

Egy járműbiztonsági cégcsoporttól igazolt marketingvezetőt a BMW magyarországi leányvállalata. Korábban az ügyvezető irányította a területet.
 

Egy járműbiztonsági cégcsoporttól igazolt marketingvezetőt a BMW magyarországi leányvállalata. Korábban az autós cég ügyvezetője irányította a területet. 

hirdetés

Június 1-jétől Oros Attila (39) tölti be a BMW Magyarország marketingvezetői pozícióját. Az új vezető tizennégy év szakmai tapasztalattal érkezett a BMW hazai leányvállalatához, korábban a Defend járműbiztonsági cégcsoport magyarországi ügyvezetőjeként dolgozott, azelőtt pedig a Citroen Hungária marketingigazgatói pozícióját töltötte be.

A szakember ezt megelőzően a Citroen párizsi központjában dolgozott négy évig, ahol többek között az osztrák és svájci piac kereskedelmi és marketing koordinátoraként szerzett iparági tapasztalatokat. A marketingterületet korábban az ügyvezető, Henning Putzke felügyelte a BMW-nél.

Oros Attila
Oros Attila

Oros Attila a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett közgazdászként, majd tanulmányait Párizsban, a Copernic kereskedelmi iskolában folytatta. Folyékonyan beszél franciául és angolul, szabadidejét pedig legszívesebben családjával, feleségével és három gyermekével tölti.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás