hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új női portál indult, az Adaptive Media értékesíti

A Carrie remek névválasztás egy női oldalnak.

hirdetés

Partneri megállapodást kötött az Adaptive Media és a Carrie.hu, ennek értelmében a sales house viszi az oldal hirdetési felületeinek értékesítését.

"A 2017 szeptembere óta folyamatosan épülő Carrie.hu a hagyományos női portáloktól eltérő egyedi koncepcióval jött létre. Elsődleges célja, hogy humoros köntösbe csomagolva szórakoztató és pihentető tartalmakat nyújtson olvasói számára a fesztelen időtöltéshez és valódi kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz. Kulturális, lifestyle, de akár az anyukáknak szóló témákkal is egyaránt találkozhatnak az oldal látogatói" - olvasható az oldal profiljáról a közleményben.

Popkulturális érdekesség: Carrie nem csak a Szex és New York című sorozat főszereplője volt, hanem Brian DePalma klasszikus, 1976-os horrorfilmjének (és az annak alapjául szolgáló Stephen King-regénynek) a címe és címszereplő gimnazista tinédzsere is, akit addig csúfoltak (majd öntöttek le egy vödör disznóvérrel a bálon), míg telekinetikus képességeit használva kegyetlen bosszút nem állt. Az édesanyja is rendszeresen sanyargatta szegény Carrie-t.

Ennek tükrében még izgalmasabb a közleményben megfogalmazott profil.

Javítás (március 21.): A cikk megjelenésekor azt írtuk, a Carrie.hu olvasottsága egyelőre nem szerepel a közönségmérésben. Ez a cikk írásakor igaz volt, de pusztán a hét első napjait érintő technikai hiba állt mögötte.

Carrie

Carrie

 

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés