hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új pozíció a Privynél

A Privy Council Varga Zita Hellát nevezte ki a kommunikációs tanácsadó cég igazgató-helyettesévé. Eddig még nem volt ilyen pozíció a cégnél.
hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Varga Zita Hella 2005 óta a Privy Council Communications munkatársa, igazgató-helyettessé január 1-jével nevezték ki szakmai tapasztalatai alapján. A cégcsoport új tulajdonosa Szabados Krisztián elmondta, hogy eddig ilyen pozíció nem létezett a Privynél, létrehozása a cég új stratégiai irányának első lépése.

Varga Zita Hella 2005-ben kezdte pályafutását a Privynél, ahol kezdetben tanácsadóként, majd ügyfélkapcsolati igazgatóként dolgozott, 2009-ben pedig tizenöt projektet irányított.

Az új vezető menedzselte a Debreceni Egyetem és a Budapesti Gazdasági Főiskola teljes intézményi kommunikációját, a gazdasági élet szereplői közül többek között a Rába Nyrt. és az Erste Bank Befektetési Zrt. is ügyfelei közé tartozott. Ezen kívül jelentős részt vállalt a BÁV Zrt. műkereskedelemmel foglalkozó üzletágának újrapozícionálásában és a Hell Forma 1-es szponzorációjának kommunikációjában is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás