hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új pr-es a Viasatnál

Decembertől Erdélyi Júlia pr-menedzserként dolgozik a Viasat3 és a TV6 csatornáknál. A szakember több évig dolgozott az RTL Klubnál és segítette a Story TV4 kommunikációját is.

hirdetés

Varró Balázs után új pr-es dolgozik a Viasat Hungáriánál: Erdélyi Júlia pr-menedzserként látja el a Viasat3 és a TV6 saját gyártású műsoraival, filmjeivel és sorozataival, illetve a vállalati kommunikációval kapcsolatos feladatokat.

Erdélyi Júlia
Erdélyi Júlia a Külkereskedelmi Főiskolán diplomázott médiamenedzsment szakirányon, fél éves gyakorlatát a Tv2-nél végezte, majd a Greenlight Reklámügynökségnél volt account asszisztens. 2007 augusztusában került az RTL Klub kommunikációs igazgatóságára, ahol olyan műsorok sajtókommunikációjáért felelt, mint a Vacsoracsata, a Kalandra fal!, A Széf vagy a Legyen Ön is Milliomos Fábry Sándorral. A Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelreality helyszíni tudósítójaként másfél hónapot töltött Argentínában. A csatornától való távozása után külső tanácsadóként segítette többek között a Story Tv4 kommunikációját.

Mint arról beszámoltunk, Varró Balázs a vállalat pr-vezetői posztjáról novemberben távozott, új munkahelyén, a WizzAirnél régiós szinten lát el hasonló feladatokat.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás