hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új vezetők az MTV Networks-nél

Új kereskedelmi igazgatója és marketingvezetője van a Vivát, a Music Televisiont (MTV), a Nickelodeont és a Comedy Centralt magába foglaló Music Television Networks Magyarországnak (MTVNM).
hirdetés

Hajdú Zoltán kereskedelmi igazgató távozása után új szakembert neveztek ki a megüresedett posztra, a feladatokat Szelei Szilárdra bízták. Az új vezető 2002 óta dolgozik a csatornáknál, kezdetben key account menedzser volt, majd 2007 óta üzletfejlesztési vezetőként a digitális tartalomfejlesztésért, és a cégcsoport digitális platformjának kialakításáért is felelt. Szelei Szilárd pályafutása rádiós területen indult, ahol helyi rádiók értékesítési hálózatának kialakítását végezte, 2000-ben pedig a Satelit TV bevezetésében és értékesítésében vett részt.

Májusban távozott az MTVNM-től a február végén marketingvezetőnek kinevezett Sidló Noémi. Helyére most találtak szakembert Kókai Erika személyében, aki pályafutását ügynökségi oldalon az Art Force-nál és a Partners JWT-nél kezdte. Később ügyféloldalon, a Vodafone-nál töltött közel hét évet, a vállalatnál többek között a márkastratégiáért volt felelős, irányítása alá tartozott a BTL, retail és kutatási részleg.

Hajdú Zoltán szeptembertől saját cégét vezeti, ahol HR-rel, médiaértékesitéssel és tanácsadással foglalkozik. Sidló Noémi új munkahelyéről nincs információnk.
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás