hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb médiaszervezetek figyelik Magyarországot

A médiatörvény kapcsán a Nemzetközi Sajtóintézet és a Dél- és Kelet-európai Médiaszervezet is figyelemmel követi a magyarországi eseményeket. Szerintük nagyon gyorsan alkották meg a médiatörvény szövegét. 

hirdetés

Figyelemmel kíséri a Magyarországi média helyzetének alakulását a médiatörvény elfogadása után a Nemzetközi Sajtóintézet (IPI) és a Dél- és Kelet-európai Médiaszervezet (SEEMO) - mondta Oliver Vujovic, a SEEMO főtitkára Bécsben. Szerdán és csütörtökön a két nemzetközi újságíró-szervezet közös küldöttsége vizsgálódott Magyarországon. "A következő hat-tizenkét hónapban figyelemmel kísérjük, hogy a hétfőn a parlament elé kerülő törvény hogyan működik a gyakorlatban, hogy okoz-e problémákat" - mondta Vujovic, aki maga is tagja volt a küldöttségnek.

Hangsúlyozta, nem szabad, hogy egy médiatörvény az újságírók munkáját megnehezítse, a sajtószabadságot akadályozza, nem szabad, hogy öncenzúrára kényszerítse őket. Kiemelte: problémásnak látja, hogy a törvényt nagyon gyorsan alkották meg.

 

(forrás: MTI)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés