hirdetés
hirdetés
hirdetés

Változások a PLT-nél

Ismét van operatív ügyvezető igazgatója a Pannon Lapok Társaságának (PLT). Az új munkatárs a Sanoma Digital Mediától csatlakozott a kiadóhoz.
hirdetés

November 14-étől Nagy Zoltán Péter kapott kinevezést a PLT tavasszal megüresedett operatív ügyvezető igazgatói posztjára. A személyi változással egyidőben a PLT tulajdonosa döntött arról is, hogyan oszlanak meg a feladatok a két, jelenleg is pozícióban lévő és a most csatlakozó új ügyvezető között.

Nagy Zoltán Péter, aki korábban a Sanoma Digital Media elektronikus média divíziójának kereskedelmi-, marketing és pr-igazgatója volt, mostantól a PLT hirdetési, marketing és új média területét felügyeli, valamint hozzá tartoznak a lapok szerkesztőségei és a grátisz lapok divíziója is. Emellett a tulajdonosi döntés szerint Nagy Zoltán Péter koordinálja az ügyvezetők közös munkáját és irányítja a tulajdonos és PLT közötti kommunikációt is. Ügyvezetőként Gyerák András viszi továbbra is a társaság gazdasági ügyeit, Kázmér Judit pedig - aki egyben a tulajdonos WAZ Médiacsoport magyarországi képviselője - a PLT stratégiai területe mellett a továbbiakban a terjesztési területek felügyeletét is ellátja.

A PLT azt ígéri, hogy az új vezető kinevezése után nagy lendülettel veti bele magát a vállalat további korszerűsítésbe, az online terület fejlesztésébe, és Nagy Zoltán Péter vezetésével a cég elindítja az értékesítési terület, valamint a lapok megújítását.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás