hirdetés
hirdetés

Vasárnap adják át Az év üzletembere díjat

2009-01-21
23 éves a legfiatalabb jelentkező az Ernst&Young magyarországi „Az év üzletembere” díjra, a pályázók kétharmada budapesti.

Január 25-én adják át az Ernst&Young magyarországi Az év üzletembere díját, az elismerést hatodik alkalommal osztják ki. A 2008-as díjra pályázók közül a legfiatalabb jelentkező 23 éves.

A jelentkezők kétharmada budapesti, egyharmada vidéki, és az építőipartól divatszakmán át a műkereskedelmig számtalan szektort képviselnek.

A fődíj mellett három különdíjat – „A jövő ígérete", „A merész újító", „A példakép” – is átad az Ernst&Young.

A 2008-as zsűrit a tavalyi nyertes Jaksity György, a Concorde ügyvezető igazgatója vezeti, tagja Mosonyi György, a MOL vezérigazgatója, Nyúl Sándor, a Trigránit operatív vezérigazgatója, Ormai Gabriella, a CMS Cameron McKenna magyarországi vezető partnere, Pálinkás József, az Akadémia elnöke, Török László, a CIB Bank vezérigazgatója és Wáberer György, a Waberer's elnök-vezérigazgatója.

A korábbi fődíjasok között szerepel Csányi Sándor, az OTP elnöke és Bojár Gábor, a Graphisoft vezére is, míg A jövő ígérete címet elnyerte már Málnay B. Levente, az akkor a Viva TV-t, most az MTV Networks-t vezető szakember és Kovács Zoltán, a Kirowski vezérigazgatója is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés