hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vezérigazgatót váltott a Viasat

Szervezeti változás nyomán távozik a Viasat Hungáriától Camilla Hammer, a Viasat Hungária vezérigazgatója. Utódja mellett több szakembert is kineveztek a vállalatnál. 

hirdetés

Farsang Péter lett a Viasat Hungária, és így a Viasat3 és a TV6 csatornák új vezérigazgatója. A szakember 2006 januárja óta a cég operatív igazgatója, de emellett a 2002 augusztusában vállalt pénzügyi igazgatói feladatait is folyamatosan ellátta. Új pozíciójában Camilla Hammert váltja, aki visszatér Londonba, ahol a Viasat Broadcasting műsorvásárlásért felelős alelnökeként folytatja munkáját. Farsang Péter korábban különböző pénzügyi kontrolleri pozíciókban dolgozott az Ericsson Magyarországnál és az Opel Southeast Europe-nál.

A pénzügyi igazgatói feladatokat a csatornák vezető pénzügyi kontrollere, Maróti Zoltán veszi át. A vezető öt évvel ezelőtt csatlakozott a Viasat csapatához, és több mint tíz évet töltött multinacionális vállalatoknál pénzügyi és kontrolling területen. 

A szervezeti összetételben változást jelent Kereszty Gábor kreatívigazgatói kinevezése is. Kereszty Gábor öt éven át volt az SBS Broadcasting, később Pro7Sat1 csoportba tartozó TV2-nek a vezérigazgatója. Ezután a vállalat tartalmakért és fejlesztésért felelős alelnökeként dolgozott Münchenben. A szakember a Viasat3-on hamarosan látható Éden Hotel című műsor producere volt, nemrég tért haza a kolumbiai forgatásról.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás