hirdetés
hirdetés
hirdetés

Viasat3, StoryTV - új műsorokkal, új arcokkal

Egy-egy új saját gyártású produkcióval rukkol elő a Viasat3 és a Story TV: az előbbi Korda György és Balázs Klári házaspárral, az utóbbi csatorna pedig Havas Henrikkel erősít. Mindkét televízió reklámkampánnyal hirdeti a műsorokat.
hirdetés
A Korda házaspár utazós valóságshow-ja márciustól látható majd a Viasat3 műsorán. A táncdalénekeseket a Viasat3 kereste meg azután, miután felröppent a hír: Korda György – magánéleti feszültségek feloldásaként – egy világkörüli útra viszi Balázs Klárit.

A megegyezés szerint a főszereplőkkel utazó stáb rögzíti az úti élményeket, és ezt sugározza a csatorna vágott formában.

A produkciót on-air és off-air kampány népszerűsíti februártól. A házon belül készült reklámok többek között közterületen, interneten és a sajtóban futnak majd március végéig. A médiaügyeket a Maximize végezte.

A Story TV is új sajátgyártású műsort indít: a január 28-án induló napi talkshow-t Havas Henrik vezeti majd, aki elsősorban tényfeltáró, közéleti, az embereket leginkább érdeklő aktualitásokkal foglalkozik majd.

A műsort januárban és februárban kampány támogatja. A hirdetések óriásplakátokon, a sajtóban, a rádióban és az interneten jelennek meg. A kampány kreatív- és médiaügyeit a csatorna tulajdonosa, a Sanoma házon belül látja el.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés