hirdetés
hirdetés
hirdetés

Fodor Zsóka, azaz Magdi anyus visszatér a Barátok köztbe

2009-ben gurult le a lépcsőn, hallucinációként, szellemként, rokonként térhet vissza. Az RTL Klub közben ide-oda rakosgatja a szappanoperát.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

"Bár Magdi anyus 2009 óta halott, van visszaút a legendás karakter számára" - teremti meg a feszültséget cikkének felvezetőjében a Blikk. Fodor Zsóka ugyanis - aki a több mint húsz éve futó sorozatban játszotta Magdi anyust, amely karakter 2009-ben halálos balesetet szenvedett, amennyiben legurult a lépcsőn - visszatér a Barátok köztbe.

Azt egyelőre nem tudja a Blikk sem, hogy feltámasztják-e a halottat, vagy éppen szellemként, illetve Vili bácsi hallucinációjaként jelenik-e meg a sorozatban, esetleg egy Magdi anyusra hasonlító rokon képében tűnik-e majd fel. Mindenesetre idén visszatér, mint ahogy több más klasszikus szereplője is visszatérhet a szappanoperának, ilyen R. Kárpáti Zoltán (karaktere szintén meghalt), illetve Németh Kristóf vagy Ábrahám Edit (karaktereik élnek, csak elköltöztek).

A régi karakterek visszahozása a Barátok közt jubuileumi évének része. Másrészt az RTL Klub sorozatát már nem nézik annyian, tavaly ősszel egy időre a 10 utáni műsorsávba került, idén év elején pedig a Tv2-s A piramis idősávjában indították, miután az RTL gyengébben kezdte az évet, ami azt is jelentette, hogy a nyolc utáni főműsoridőben az Éjjel-nappal Budapest vette át a szappanpera helyét.

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés