hirdetés
hirdetés

Vodafone - a vízilabdázókat támogatja

2007-10-27
Hamarosan Kásás Tamás vízilabdázó tűnik fel a Vodafone reklámokban, miután egyéni szponzorációs szerződést írtak alá a sportolóval. A mobiltársaság a Magyar Vízilabda Szövetséget (MVLSZ) is támogatja.
Szponzorációs szerződést írt alá a Vodafone, és kiemelten támogatja Kásás Tamás vízilabdázót. A mobiltársaság az utánpótlás-nevelésben, illetve a magyar férfi és női válogatott olimpiai felkészülésében nyújt segítséget.

A Vodafone névadó szponzora lesz a férfi Magyar Kupának, a 2008 februárjában négy nemzeti válogatott részvételével megrendezendő női nemzetközi tornának, és a Sulipóló-sorozatnak.

A mobiltársaság hosszú távú szerepet vállal a vízilabdasportban a most aláírt szerződéssel, a szövetség mellett pedig kiemelten támogatták Kásás Tamást vízilabdázót, aki hamarosan feltűnik a Vodafone-reklámokban.

A társaság a futballsport támogatója is, mint arról korábban beszámoltunk a vállalat tavasszal három évre szóló kizárólagos szerződést kötött az UEFA-szuperkupa és a viadal döntőinek szponzorálásáról.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés