hirdetés
hirdetés

Vodafone - áprilistól új vezérigazgató-helyettessel

2008-03-25
Mobilcégnél szerzett tapasztalatokkal rendelkezik a Vodafone vállalati szolgáltatások üzletágért felelős új vezérigazgató-helyettese. A tavaly létrehozott divízió élén eddig megbízott vezetőként Ürögi Zsolt látta el a feladatokat.
Mint arról a Kreatív Online beszámolt a Vodafone tavaly átfogó szervezeti átalakításba kezdett, aminek során két új üzletágat – a lakosságit és a vállalatit – hozta létre. Az utóbbi divízió vezetését átmenetileg megbízott vezetőre, a kereskedelmi osztályon dolgozó Ürögi Zsoltra bízták.

A vállalat azóta kiválasztotta az új munkatársat és az üzletág élére Bodnár Zsigmondot nevezik ki április 1-jétől. A szakember feladata lesz a vállalati ügyfeleket kiszolgáló marketing, értékesítés és ügyfélszolgálat irányítása.

Bodnár Zsigmond jelentős mobilszakmai tapasztalatokkal rendelkezik, ugyanis 16 évig dolgozott a Westelről T-Mobile-ra váltó vállalatnál: pénzügyi vezető után a cég vezérigazgató-helyettese volt. A szakember tavaly márciusig dolgozott a T-Mobile-nál, arról azonban nincs információnk, hogy a köztes időszakban hol tevékenykedett.

A Kreatív Online úgy tudja, hogy Ürögi Zsolt a vállalati üzletág értékesítési igazgatójaként  folytatja munkáját.

Mint arról beszámoltunk, a lakossági üzletágat Podhorányi László, korábbi ügyfélszolgálati igazgató vezeti.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés