hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vodafone - reklámpályázat művészhallgatóknak

A Vodafone Magyarország pályázatot hirdetett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) diákjai számára. A művészhallgatók a Vodafone a mobil szélessávú internet szolgáltatásának népszerűsítése szolgáló sms-kampány ötletekkel indulhatnak a versenyen.
hirdetés
A Vodafone Magyarország a mobil szélessávú internet szolgáltatásának sms-kampányához vár koncepció- és tartalomötleteket a MOME hallgatóitól. A pályázók három kategóriában – „kultusztervezés” a szélessávú modem köré, mobil szélessáv életforma, reklám-sms a mobilra - indulhatnak, két-három fős csapatokban. Egy pályázó több kategóriában is indulhat, valamint egy pályázatban egy kategórián belül több pályamű is benyújtható.

A pályázat kétfordulós, az első fordulóban az egyetem oktatóiból, majd a második fordulóban az oktatókból és a Vodafone szakembereiből álló zsűri bírálja el a pályamunkákat. A pályázat első fordulójának beadási határideje április 11-e, a második kör várható beadási határideje május 9-e.

A kétfordulós pályázat lezárultával a mobilcég a beérkezett pályázatokból néhányat meg is kíván valósítani a diákokkal együttműködve, az első három munkát pedig pénzjutalommal is díjazza. A Vodafone emellett a beérkezett pályaművekből később nyilvános kiállításokat is szervez.

Az eredményeket a távközlés világnapján, május 17-én hirdetik ki.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés