hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vodafone - tíz országban értékesítheti az iPhone-t

A Vodafone kizárólagosan értékesítheti tíz országban az Apple tavaly nyáron piacra dobott sikertermékét, az iPhone-t. Az SG.hu híre szerint a bevezetés a régiókban még az idén megtörténik, a magyarországi értékesítésről azonban nincs még információ.
hirdetés
Megegyezés született a Vodafone és az Apple között, a megállapodás szerint a mobilszolgáltató tíz országban kezdheti meg az iPhone értékesítését. A sikertelefon Vodafone előfizetéssel kapható majd többek között Csehországban, Egyiptomban, Görögországban, Portugáliában, Új-Zélandon, Dél-Afrikában és Törökországban is a termék. A magyarországi értékesítésekről egyelőre nincs hír.

Az Apple a tavaly júniusi bevezetés óta már közel öt és fél millió darab iPhone-t adott el, az Egyesült Államokban alig pár óra alatt elkapkodták az első készletet. A cég vezetőinek becslése szerint az év végéig az értékesítés elérheti a tízmillió darabot, amely közel egy százalékos részesedést jelentene a mobilpiacon.

Az amerikai piacon az Apple az AT&T szolgáltatóval kötött kizárólagos értékesítési megállapodást, az Egyesült Királyságban jelenleg a Telefonica O2, Franciaországban az Orange, Németországban pedig a T-Mobile forgalmazza a készüléket.
(forrás: SG.hu)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés