hirdetés
hirdetés

Weber Shandwick - pro bono dolgozik

2008-05-27
Ügynökség is támogatja a Rotary Club kezdeményezését, amelynek célja a Magyar Hospice Alapítvány megsegítése illetve a hirtelen bölcsőhalál visszaszorítása. A Weber Shandwick pro bono kommunikációs tevékenységgel segíti a klubot, amely jótékony gálaestet szervez.
A Rotary Club szervezésében május 29-én gálaest zajlik, az eseményen befolyt összeget pedig a Magyar Hospice Alapítvány, illetve a Heim Pál Gyermekkórház újszülött-védő projektjének támogatására fordítják. A Rotary-t a kezdeményezésben ugyancsak jótékony céllal segíti a Weber Shandwick, amely kommunikációs feladatokat vállalt el.

A pr-ügynökség életében ez nem újkeletű dolog, ugyanis a hálózat irodáiban világszerte számos helyi nonprofit szervezetnek nyújtanak pro bono kommunikációs tanácsadást. Szűcs Ervin, a Weber Shandwick közép-kelet-európai ügyvezető igazgatója azt is elmondta, hogy a legsikeresebb pro bono tevékenységeket végző irodákat a hálózat minden évben
külön elismerésben részesíti.

A Magyar Hospice Alapítványt egyébként egy másik ügynökség, a McCann Erickson is nonprofit módon támogatja, amely nyolc éve stratégiai kommunikációs tanácsadást nyújt és kidolgozzák a kampányok anyagait.

Az ügynökség legutóbb az egyszázalékos kampányban segítette az alapítványt: a korábbi helyi fejlesztésű kreatívokkal ellentétben a lengyelországi kampányanyagot adaptálták.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés