hirdetés
hirdetés

Apró meglepetések lesznek a Hipnózison

2013-04-29

Április 30-án, vagyis holnap tartja a Kreatív a Hipnózis Kreatív Reklámverseny díjkiosztóját és az utána lévő bulit a Budapest Music Centerben. Több meglepetéssel is készülünk!

Április 30-án, vagyis holnap tartja a Kreatív a Hipnózis Kreatív Reklámverseny díjkiosztóját és az utána lévő bulit a Budapest Music Centerben. Ekkor derül ki, hogy a hatvan shortlistre jutott alkotás közül melyeket tartotta a nemzetközi zsűri díjra érdemesnek. Különdíjakban részesülnek a digitális repülőtéri citylight kategória nyertesei, akik Ipad minit nyernek, és két hétig ingyen futtathatják a reptér digitális citylightjain a kampányukat.

A díjátadó eddigi vicceskedős-trash vonalán is újítunk, ezúttal nagyon kedves műsorvezetők lesznek a koncertterem színpadán, a díjátadó után pedig a BMC kávézójában, az Opus Jazz Clubban hajnalig tartó bulival ünnepeljük a legjobb ügynökségeket és reklámjaikat. A Hipnózis díjátadó bulija ingyenes és este nyolckor kezdődik. Itt az esemény Facebook-eventje.

A Hipnózis előtt, hatkor, az érdeklődök study touron vehetnek részt a BMC idén átadott új, több szintes épületében. A körbevezetés során megmutatják a zenei könyvtár gyűjteményét, a professzionális hangversenytermet, és bepillantást engednek a kulisszák mögé. A programra Légrády Editnél ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel: +36 1 430 4591) lehet jelentkezni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés