hirdetés
hirdetés

Cannes Lions - kinevezték az outdoor zsűri elnökét

2007-12-06
Prasoon Joshit, a McCann Worldgroup India ügyvezetőjét és az ügynökség délkelet-ázsiai ügyvezető kreatívigazgatóját nevezték ki a soron következő cannes-i reklámfesztivál Outdoor zsűrijének elnökévé. Prasoon Joshi reklámszakmai karrierje mellett háromkötetes író-költő, és bollywoodi filmekhez ír zenét.
Prasoon - többek között a Coca-Colának és a Happydentnek készített hirdetéseivel - eddigi pályafutása során több mint 400 nemzeti és nemzetközi fesztiváldíjat nyert el, például a Gold, Silver és Bronze Lions-t Cannes-ban, valamint az Ad Fest Asia, a D&AD és a Clio elismeréseit.

A McCannél dolgozó szakembert 2006-ban a World Economic Forum a Young Global Leader címre jelölte, melyet a 40 év alatti, globálisan meghatározó vezetőknek ad a világszervezet, továbbá a The Times of India az ország „Top 60 Ikonja” közé emelte Prasoont.

Prasoon Joshi reklámipari tevékenysége mellett író és költő: három kötetet publikált eddig, és számos bollywoodi filmhez írt dalokat, melyekért még Oscar-jelölést is kapott.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés