hirdetés
hirdetés
hirdetés

Televíziók őszi műsorstruktúrája

Celebkínzás, tánc és Ablak az őszi tévékben

Az RTL Klubon Stohl András műsorvezető a mikrofont táncos cipőre cseréli, Szabó Patrícia, a Cosmopolitan főszerkesztője a dzsungelben próbál túlélni, a TV2 Hargitai Bea playmate-et küldi Kolumbiába, a Viasat3 bárjában kezdetben 12-en tolonganak, a Magyar Televízió pedig frissítette a közéleti műsorait - csak néhány újdonság a csatornák őszi újdonságaiból. A két nagy kereskedelmi tévén folytatódik a főzőműsor, továbbra is lesz Hal a tortán és Vacsoracsata, szombatonként pedig az egyik adón énekelnek, a másikon meg táncolnak. És folytatódik a Barátok közt, a Jóban, rosszban és az Életképek.
hirdetés

RTL Klub

Három új produkcióval indítja az őszt az RTL Klub. A hírigazgatóság a  Rendszerváltó portrék című műsorral jelentkezik, amelyben közéleti  személyiségek, politikusok beszélnek az 1989 óta eltelt időszakról. A  portréműsoron kívül lesz két új szórakoztató program: a Fogd a pénzt  és fuss! vetélkedő, és a Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshow.  Előbbiben a játék háziasszonyaként egy új arc tűnik fel a képernyőn, Peller Mariann, aki végzős a Színház- és Filmművészeti Egyetem  műsorvezető szakán.

A Celeb műsorban tíz híres embert száműznek a  dzsungelbe, ahol minden komfortot nélkülözve heteken keresztül kell  kitartaniuk. A csatorna Bárdosi Sándor birkózót, Dér Henit a Sugarloaf  énekesnőjét, Falusi Mariann énekesnőt, Horváth Évát a Cool TV  műsorvezetőjét, Mark popénekest, Soma énekesnőt, Steiner Kristóf  műsorvezetőt és Szabó Patríciát a Cosmopolitan főszerkesztőjét száműzi  Dél-Amerikába.

Az RTL Klubon visszatérnek a saját gyártású műsorok, a Mónika, a Heti  hetes, az Esti Showder, a Showder Klub, A Széf, a Győzike, a Gálvölgyi  Show, a Kész átverés és a Barátok közt. Nem kell nélkülözni az olyan  szórakoztató műsorokat, mint a Dominó Nap, a Pókerarc és a  Vacsoracsata. A csatorna szombatonként ismét felcsavarja a szőnyeget  és jelentkezik a Szombat Esti Láz táncműsorral. Az idei sztártáncosok:  Udvaros Dorottya színművésznő, Dammak Jázmin, a Miss Universe Hungary  győztese, Gáspár Bea (Győzike felesége), és Kiss Ramóna, a Barátok  közt szereplője, Csányi Sándor színművész, Katus Attila aerobic  világbajnok, Rózsa György showman és Stohl András színész-műsorvezető.

TV2
Mint arról a TV2 arculatváltásakor beszámoltunk, a csatorna is több új  műsorral készült az őszre.

A Megasztár4 zsűrije
A Megasztár4 zsűrije
Hétköznaponként jelentkezik a Cápák  kvízműsor, valamint a Joshi Bharat vezette "valódi és célravezető  megoldásokat" kínáló beszélgetős műsor. Heti adása lesz a humorra építő XXL-nek, amiben a zenén kívül nagy szerepet kap a Bagi-Nacsa  páros és az Irigy Hónaljmirigy, a 10! Című rangsorolós produkcióban  pedig a magyar és külföldi sztárokon lehet nevetni.

A TV2 is indít valóságshowt Hargitai Bea playmate főszereplésével és  az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! műsorához hasonlóan itt is sanyargatják  majd a sztárokat Frei Tamás segítségével.

A kereskedelmi tévén már elindult a Megasztár negyedik szériája  Eszenyi Enikő színművész, Fenyő Miklós és Mester Tamás zenész-énekes  zsűritagokkal, és futnak a régi műsorok: az Aktív, a Magellán, a Hal a  tortán, a Jóban, rosszban és a Popdaráló.

Viasat3, TV6
Bár 2.0
Bár 2.0
A Viasat3 sem marad saját gyártású valóságshow nélkül, szeptember  15-én elindítja a Bár 2.0-t. A produkció elődje hét évvel ezelőtt már  futott a csatornán. Az új Bárban 12 játékos lesz, de a szerdai  sajtótájékoztatón még csak 11-et mutattak be, a hiányzó szereplőt majd  a bejutott "bárosok" maguk választják ki.

A Viasaton további változás, hogy az UEFA Bajnokok Ligája (BL) ősztől  a TV6-ra került, maradt viszont a csatornán a kézilabda BL.

Így tévéztek ti címmel szeptember végén egy új műsor debütál a TV6-on, ahol a médiabloggerként ismert Carlo és Fittikém a média  "melléfogásait" mutatják be. Ez azt jelenti, hogy a TV6 műsorán  látható lesz bármelyik konkurens tévécsatorna ballépése. Hámori Barbara programigazgató elmondta, hogy az egy percen belül logóval  feltüntetett bejátszás idézetnek számít, vagyis nem kell hozzá külön  engedélyt kérni.

Magyar Televízió (MTV)
Ősztől átalakul, újjászületik a Magyar Televízió több műsora: új  időpontban, megújult környezetben jelentkezik a nyolcvanperces Ablak  és élő lett a virtuális stúdióból sugárzott Kárpát Expressz. Az M1-en augusztus végétől hétköznap 15 órától 17.30-ig a közéleti műsoroké a  főszerep, hétfőtől péntekig ebben a műsorsávban jelentkezik valamennyi  hazai nemzetiségi magazin, és itt kapott helyett a köztévé új  esélyegyenlőségi műsora, az Esély.

A korábbi TV Taxi című műsor a hetente 25 percben jelentkező Euro Taxi  névre váltott, az adásban a taxisofőrök Magyarországot és a környező országokat járva kérdezik utasaikat egy-egy aktuális vagy izgalmas  témában.

A MTV-n saját sorozata, az Életképek is új részekkel kerül adásba  kéthetente, váltásban a DokuZóna dokumentumfilmes válogatással.

A köztévé mindkét csatornája készül szórakoztató műsorokkal: az M1 a  rögtönzésre és helyzetgyakorlatra építő Beugróval, az M2 pedig a Hofi Gézáról vetít portrésorozattal és folytatódik az akusztikus  koncertsorozatot közvetítő Hangerő.

A Kreatív magazin ma megjelenő szeptemberi száma részletesen elemzi a tévécsatornák őszi stratégiáját.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés