hirdetés
hirdetés
hirdetés

Discovery - új közép-európai igazgató

A Discovery Networks EMEA (Europe Middle East & Africa) régiójának vezetősége bejelentette, hogy Leszek Zaborowskit nevezik ki a közép-európai televíziócsatorna igazgatói posztjára. Az új vezető a lengyelországi központban dolgozik, felettese pedig Katarzyna Kieli, a közép-európai alelnök és regionális igazgató lesz.
hirdetés
Ezentúl Zaborowski a felelős a Discovery Networks csatornáinak Közép-Európa-szerte történő fejlesztéséért, ideértve többek között Magyarországot, Lengyelországot és Romániát is. A szakember irányítja a Discovery Networks közép-európai csatornaportfoliójával kapcsolatos valamennyi műsorszerkesztési, médiatervezési, marketing- és közönségkapcsolati tevékenységet.

A közép-európai televíziós csatornaigazgató alá közvetlenül négy igazgató tartozik majd, ideértve egy közvetítési- és egy kreatívigazgatót, két csatornaigazgatót, illetve egy pr- és kommunikációs vezetőt is.

Leszek Zaborowski több mint 16 év munkatapasztalattal rendelkezik a médiaágazatban. Mostani kinevezését megelőzően a TVP-nél, a lengyel földi sugárzású közszolgálati televízió, a TVP1 marketingigazgatója volt. Leszek Zaborowski emellett vezető pozíciót töltött be a Polsat nevű földi sugárzású kereskedelmi televíziónál, a Polish Telecomnál, valamint a Lintas Warszawa reklámügynökségnél is.

Zabborowski kinevezése mellett a Discovery a lengyelországi hirdetésértékesítési igazgatót, Patryk Piputát is bemutatta. Ez egyébként az első két kinevezés a közép-európai régió nemrég megkezdett struktúraátalakításának következtében tervezett 12 kinevezés közül.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás